6 Fords Transit Custom voor De Ceuster Bouwkranen

In afwachting van de verkoopstart van de nieuwe generatie Ford Transit Custom blijft het huidige model het goed doen. Garage Peerlings, actief in Lommel en Pelt, leverde zopas 6 exemplaren af aan De Ceuster, dat gespecialiseerd is in bouwkranen.

De Ceuster Bouwkranen is een trouwe Ford-klant en kind aan huis bij Garage Peerlings. Het hele lichte bedrijfsvoertuigen- en personenwagenpark van het in Geel gevestigde bedrijf, zo’n 25 voertuigen, heeft een blauw ovaal op de neus. Zaakvoerder Davy De Ceuster koos voor de 6 nieuwste bestelwagens in zijn park voor de Transit Custom in Limited-uitvoering en met een 170 pk sterke EcoBlue diesel onder de motorkap, gekoppeld aan een automatische versnellingsbak.

De bestelwagens zullen ingezet worden als servicewagen voor de kranen die het verkoopt en verhuurt als exclusief invoerder voor ons land van het Italiaanse bouw- en torenkranenmerk Gru Dalbe. Om die service vlot te laten verlopen, werden de 6 neiuwe exemplaren van de Ford Transit Custom voorzien van een inrichting van het eveneens in Lommel gevestigde Mobirack.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo