Jeune Premier doet beroep op ShopWeDo e-fulfilment

Jeune Premier, een snelgroeiend schooltassenmerk uit Oostende, doet voortaan een beroep op ShopWeDo e-fulfilment voor de afhandeling van zijn webshop en B2B-leveringen.

In 2022 leverde Jeune Premier maar liefst 200.000 boekentassen en ander schoolgerief. Om dit razende tempo bij te benen, doet het bedrijf nu een beroep op de diensten van ShopWeDo e-fulfilment. Deze laatste zal de online shop en leveringen afhandelen. Daarnaast zal de dochteronderneming van ShopWeDo, printstudio NameOnlt, gepersonaliseerde naamlabels meeleveren. Bruno Piers, medeoprichter van Jeune Premier: “Naast kwaliteit zet Jeune Premier zich heel hard in op beleving. Met ShopWeDo willen we hierin een volgende stap zetten. Het personaliseren, het gemakkelijk retourneren of het herverkopen van je tas via het second life programma zijn hier mooie voorbeelden van.” Het bedrijf heeft inderdaad een programma opgezet om boekentassen een tweede leven te geven. Het is een samenwerking tussen Jeune Premier, ShopWeDo en Odoo-partner Applix. ShopWeDo won dit jaar de prijs van Transportmedia voor het meest innovatieve logistieke project in België.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo