Aktoo Safety Academy nieuwe naam Kempisch Trainingscentre

Het Kempisch Trainingscentre, dat gespecialiseerd is in veiligheidstrainingen voor professionele chauffeurs, heet vanaf dinsdag 19 september Aktoo Safety Academy.

Wat toen begon met traditionele veiligheids- en rijvaardigheidstrainingen ontpopte zich tot een uitgebreid opleidingscentrum voor bedrijven, dat steeds vaker maatwerkopleidingen aanbiedt, naast Code 95, Mobiele Arbeidsmiddelen, ADR, Veiligheid & Preventie en Learning & Development. Safety Manager Geert Bormans verduidelijkt: “We begrijpen dat sommige bedrijven zeer specifieke veiligheidseisen hebben, die niet kunnen worden vervuld in een standaard lesomgeving. In dergelijke gevallen ontwikkelen we op maat gemaakte opleidingscurricula, gebaseerd op de specifieke wensen en eisen van het bedrijf.. Via diepgaande gesprekken onderzoeken we de specifieke uitdagingen van elk bedrijf. Op basis daarvan ontwikkelen we een gedetailleerd leerplan, dat kan variëren van standaard- tot maatwerkopleidingen en we sturen onze docenten ter plaatse om medewerkers op te leiden. Gedurende het hele proces staan we garant voor ondersteuning, van onze belofte om binnen 24 uur te reageren tot administratieve assistentie bij subsidies, certificeringen en rijbewijzen.”

Aangezien Aktoo Safety Academy nog steeds deel uitmaakt van de Kempische Rijscholen Groep, kunnen klanten terecht in één van de 20 vaste opleidingscentra verspreid over de Kempen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo