UTA viert haar 60-jarig jubileum

Union Tank Eckstein GmbH & Co. KG, opgericht in 1963 door Heinrich Eckstein in Aschaffenburg, Duitsland, is vandaag de dag een van de toonaangevende aanbieders van mobiliteitsdiensten in Europa onder de merknaam UTA Edenred.

Om diefstal of misbruik te voorkomen, bood Eckstein zijn klanten eerst tankvouchers aan voor de aankoop van diesel zonder contant te betalen, die later werden vervangen door servicekaarten met magneetstrip. UTA Edenred heeft haar diensten in de wegensector voortdurend uitgebreid en is uitgegroeid tot een complete dienstverlener voor alle mobiliteitsbehoeften.

UTA-klanten hebben nu toegang tot een Europees netwerk van ongeveer 81.000 acceptatiepunten in 40 landen, waardoor naast de brandstofaankoop ook tol kan worden betaald in 27 landen. Met ruim 62.000 tankstations in 36 landen biedt het UTA-acceptatienetwerk ook alternatieve brandstoffen aan zoals biodiesel, HVO 100, LNG en CNG en omvat het een elektrisch laadnetwerk met momenteel ruim 415.000 tankpunten in 33 landen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo