MAN Zuid Vlaanderen verkoopt 11 TGX aan Vuylsteke

De deal werd getekend op Matexpo: MAN Zuid Vlaanderen heeft elf MAN TGX 18.520 4x2H trekkers verkocht aan Vuylsteke uit Doornik. Er waren al enkele MAN’s in de vloot, maar het was al een tijdje geleden dat Vuylsteke nog MAN’s had gekocht. De reden voor de terugkeer is eenvoudig, zoals Mathieu Delbeke (MAN Zuid-Vlaanderen) uitlegt: “Vuylsteke zal deze trekkers gebruiken met kippers, dus een deel van het werk zal op de werf gebeuren. Daarom hebben ze verschillende voertuigen met inschakelbare vierwielaandrijving getest, en ons Hydrodrive-systeem bleek het meest brandstofefficiënt.” De voertuigen worden de komende maanden geleverd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo