Hakka breidt zijn platform uit naar Nederland

Hakka Marketplace, een platform dat containervervoerders met elkaar verbindt, kondigt de uitrol van het platform in Nederland aan.

Nederland en België delen veel handels- en transportbanden. Tegen deze achtergrond gelooft Hakka dat er ruimte is voor nauwere banden en betere samenwerking tussen vervoerders in de twee landen. Het platform probeert mathematisch mogelijke samenwerkingen voor te stellen. Het is vervolgens aan de vervoerders zelf om te beslissen hoe en tegen welke prijs ze hun samenwerking willen voortzetten. Om vervoerders aan te moedigen om via het platform samen te werken, lanceert Hakka een “uitnodigingscampagne”. Via een wederzijdse kortingsactie kunnen bestaande Hakka-gebruikers andere vervoerders uitnodigen om lid te worden van de Marktplaats-community. Wanneer een nieuwe gebruiker zich aanmeldt, ontvangen beide partijen korting. Deze actie is geldig tot half november.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo