bpost wint Zero Emission Van Trophy 2023

bpost heeft de Zero Emission Van Trophy gewonnen. Deze trofee werd voor het eerst uitgereikt door Transportmedia en Febiac in het kader van Zero Emission Xperience. Wagenparkbeheerder Tom Goethals ontving zijn trofee uit handen van Febiac-voorzitter Freddy De Mulder.

Met deze nieuwe trofee wil Transportmedia de inspanningen in de kijker zetten van vloten die actief werken aan het decarboniseren van hun vloot. In het geval van bpost was de rekensom snel gemaakt, want hoewel bpost de grootste vloot lichte bedrijfsvoertuigen van het land heeft, is het aantal elektrische voertuigen dat al op de weg is toch indrukwekkend: 1.200 op een totale vloot van 9.000 eenheden. Op het podium maakte Tom Goethals er een punt van om leasingmaatschappij ALD Automotive, de partner van bpost in dit project, te associëren met deze award.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo