Jacobs Autocars vindt zijn gading bij DKV Mobility [Advertorial]

Jacobs Transport is een bedrijf met een decennialange traditie en feilloze reputatie dankzij de service en familiale aanpak. Gesticht als transportbedrijf in 1934, werd het bedrijf kort daarop uitgebouwd met Autocars. Vandaag de dag is Jacobs Autocars een gezond en groeiend bedrijf met een familiale sfeer waar zowel klanten als medewerkers zich thuis voelen.

Reeds 15 jaar levert DKV Mobility de tankkaarten aan Jacobs Transport. En sinds anderhalf jaar rekent Jacobs Autocars ook op de doorgedreven expertise en ervaring van DKV Mobility om hun bussen veilig en zorgeloos de weg op te sturen, dankzij de DKV BOX EUROPE en DKV LIVE.

Met de DKV BOX EUROPE rijden de Jacobs Transport toerismebussen comfortabel en zonder vertraging heel Europa rond. Chauffeurs kunnen zich ten volle op de weg en het verkeer concentreren en hoeven zich absoluut geen zorgen te maken over diverse administratieve formaliteiten telkens ze een grensovergang passeren. De DKV BOX EUROPE berekent momenteel maar liefst 16 toldiensten, met voortdurende uitbreiding van de dekking. Vervolgens zijn alle toltransacties terug te vinden in de customer account, de DKV COCKPIT. Betaling gaat dan ook heel simpel met de DKV Mobility factuur. Op die manier wordt ook de facturatiedienst ontzorgd.

Dankzij DKV LIVE worden diverse administratieve en handmatige processen in het wagenpark geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Met behulp van onze slimme functies slaagt DKV LIVE er niet alleen in om alle activiteiten van uw wagenpark op één platform te bundelen, maar stelt u ook in staat om uw wagenpark transparant en digitaal te beheren. Dat spaart de administratieve diensten een pak werk uit! Zo kunnen ze ook de rijtijden in de gaten houden en zien ze op elk moment waar welke bus zich bevindt.

Marc Foesters, Fleet Manager bij Jacobs Autocars: “Met DKV Mobility hebben we een betrouwbare partner gevonden die met ons meedenkt en onze activiteiten ten volle begrijpt. De combinatie van de tankkaarten, de DKV BOX EUROPE én DKV LIVE en het beheer ervan op een systeem ontzorgt gevoelig onze administratieve diensten. Met slechts enkele clicks krijgen zij een schat aan informatie om er dan zelf mee aan de slag te gaan. Dit bespaart ons niet alleen veel tijd, maar ook geld. Want zo kunnen we onze organisatie nog beter en efficiënter managen.”

Marjon van der Marel, DKV LIVE Expert: “Het is fijn om zien dat een klant als Jacobs Autocars alsmaar meer mogelijkheden ontdekt bij DKV Mobility. Waar de samenwerking ooit begon met onze tankkaarten, zien we dat de klant ondertussen ook de vele voordelen van zowel de DKV BOX EUROPE als DKV LIVE heeft ontdekt. De combinatie van deze drie producten zorgt er inderdaad voor dat verschillende bedrijfsprocessen nu nog beter en efficiënter kunnen worden beheerd.”

Meer weten? Neem contact op met DKV LIVE expert Marjon van der Marel van DKV Mobility via Marjon.vanderMarel@dkv-mobility.com

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo