Coca-Cola wint de Zero Emission Truck Trophy 2023

In het kader van het Zero Emission Xperience evenement hebben Transportmedia en Febiac voor de eerste keer de Zero Emission Truck Trophy uitgereikt. De winnaar is Coca-Cola Europacific Partners, dat tussen 1 september 2022 en 31 augustus 2023 27 elektrische vrachtwagens inschreef.

De Zero Emission Truck Trophy beloont de Belgische vloot die het afgelopen jaar de meeste zero-emissie vrachtwagens heeft geregistreerd. Coca-Cola Europacific Partners won met ruime voorsprong op AB InBev (7 voertuigen) en de Colruyt Group (6 voertuigen). De trofee werd overhandigd aan Pascal Libens (Fleet Manager bij CCEP) door Freddy De Mulder (Voorzitter van Febiac).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo