Consultant Solvint neemt sectorgenoot Bonache over

Adviesbureau Solvint, dat zich specialiseert in Inkoop & Supply Chain neemt sectorgenoot Bonache over. In het jaar van zijn 20e verjaardag bevestigt het Mechelse bedrijf ook zijn internationale ambities.

“Solvint mag gerust als een pionier beschouwd worden in het aanbieden van inkoop & supply chain expertise en daarmee, sinds haar oprichting in 2003, de verdere professionalisering van deze niche functiedomeinen in België een sterke boost gaf. Over de afgelopen twee decennia hebben we de aankoopfunctie zien evolueren naar een strategische functie waarin het professioneel beheren en uitbouwen van sterke leveranciersrelaties, de innovatieve slagkracht, de competitiviteit en de duurzaamheid van onze bedrijven versterkt. Over dezelfde periode ontpopte de supply chain functie zich tot een volwaardige business functie die vandaag, naast het uitbouwen van een performante logistiek apparaat, ook fungeert als dé spin in het web die over de afdelingsgrenzen heen, centrale, planmatige en klantgerichte aansturing mogelijk maakt”, zegt oprichter Manu Matthyssens. Vandaag heef Solvint een team van 200 consultants en diverse kantoren in België, Nederland, Zweden en Frankrijk.

De Solvint groep breidt nu haar dienstenpakket uit door de overname van Bonache. “Daar waar Solvint eerder haar dienstverlening uitbouwde rond het aanbrengen van expertise, het projectmatig begeleiden van duurzame verbeteringstrajecten en het aanbieden van interim management oplossingen, is Bonache sterk in het aanbieden van structurele HR oplossingen zoals outsourcing, managed services en  detachering”, aldus Manu Matthyssens. Bonache heeft al eenkantoor in Antwerpen en zal nieuwe kantoren openen in de vestigingen van Solvint in Waterloo en Sint-Martens-Latem. Ook bij Solvint zelf staat organische groei op het agenda: in 2024 plant de groep een verdere uitbreiding van haar aanwezigheid in Nederland.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo