Willem Veekens benoemd tot MD van GXO Logistics voor Benelux

GXO Logistics heeft een belangrijke transfer afgerond door Willem Veekens te benoemen tot Managing Director voor de activiteiten in België en Nederland. Eerder bekleedde hij een soortgelijke functie bij CEVA Logistics, waar hij 23 jaar werkzaam was. Het persbericht van GXO Logistics maakt geen melding van het lot van zijn voorganger Luc Laurijssens, wat relatief ongebruikelijk is in dergelijke gevallen.

“We zijn verheugd Willem Veekens te verwelkomen in ons Europese team”, zegt Paul Mohan, GXO’s Managing Director voor Continentaal Europa. “Willem brengt meer dan twintig jaar ervaring in de Europese contractlogistieksector mee in deze functie en zijn expertise op het gebied van klantenservice, operaties, verkoop en betrokkenheid van personeel zal van groot belang zijn bij het voortzetten van GXO’s uitzonderlijke groei in België en Nederland, waar we dit jaar een recordaantal magazijnopeningen hebben gezien.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo