Quantron levert vijf waterstofvoertuigen aan IKEA

IKEA Oostenrijk heeft vijf brandstofcelvoertuigen in gebruik genomen die zijn geleverd door de Duitse fabrikant Quantron. De Oostenrijkse dochteronderneming van de Zweedse meubelgigant maakt al gebruik van 56 batterij-elektrische voertuigen van de Duitse constructeur.

De vijf Quantron QLI FCEV’s, gebaseerd op een Iveco Daily, werden ontwikkeld en op de markt gebracht in een opmerkelijk korte tijd (18 maanden), dankzij een intensieve samenwerking tussen de fabrikant en het Canadese bedrijf Ballard Power Systems. Ze maken gebruik van een gemotoriseerde as en hebben een bereik van 400 kilometer.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo