Featured Video Play Icon

Bart De Clerck (Bimatra): “Dankzij initiatief hopelijk meer chauffeurs aanwerven”

“Zonder chauffeurs staat de economie stil”, zo opent Bart De Clerck van Bimatra de video om chauffeurs in de bloemetjes te zetten tijdens De Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december. “Het is een zwaar onderschat beroep”. 

“Het is een heel mooi initiatief. We kunnen op deze manier de job in een positief daglicht plaatsen zodat we hopelijk meer chauffeurs kunnen aanwerven. In het verleden hebben we al meegedaan aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeurs. De chauffeurs kregen toen een attentie en ook dit jaar zal dat zeker weer het geval zijn”, besluit zaakvoerder Bart De Clerck.

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december 2023. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2023.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo