Manuport Logistics neemt Dynasty Shipping Europe over

Met de overname van Dynasty Shipping Europe versterkt Manuport Logistics (MPL) haar aanwezigheid in Rotterdam. De Nederlandse poot van het Antwerps expeditiebedrijf breidt uit van een team van 5 naar een van 13 professionals.

Dynasty Shipping Europe, bekend om haar logistieke diensten in projectlading, zee-, lucht-, weg- en spoorvracht, is overgenomen door Manuport Logistics. De overname past in MPL’s wereldwijde ontwikkelingsstrategie, gekenmerkt door een groeiend internationaal kantorennetwerk.

Guy Pasmans, CEO van Manuport Logistics, benadrukt het belang van het koesteren van Dynasty’s langdurige relaties met lokale klanten en partners: “Onze belangrijkste doelstelling is om de erfenis van Dynasty’s uitzonderlijke lokale relaties voort te zetten. We beschouwen deze integratie als een familieband in Nederland.”

Jeroen Burggraaf, General Manager bij Dynasty Shipping Europe, onderstreept de synergie tussen de twee entiteiten: “Onze beslissing om deze samenwerking met MPL aan te gaan werd gedreven door onze gedeelde visie en filosofie, waardoor het voor ons een natuurlijke progressie is.”

Het bestaande lokale management zal aanblijven, waardoor een “naadloze overgang en ononderbroken toewijding aan klanten gegarandeerd is”, klinkt het.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo