Transport en Logistiek Advocaten wordt ITL Attorneys

Advocatenkantoren Transport en Logistiek Advocaten is een samenwerking aangegaan met het Nederlandse Vallenduuk Transport Advocaten. Dit resulteert in de geboorte van het nieuwe advocatenkantoor International Transport and Logistics Attorneys.

In beide landen hebben de twee partners een sterke reputatie opgebouwd dankzij (onder andere) sterke persoonlijkheden zoals Frederik Vanden Bogaerde bij TLA en Han Vallenduuk in Nederland. Beide kantoren hebben een langdurige expertise en reputatie binnen de sector en bieden juridische ondersteuning aan transportbedrijven, logistieke dienstverleners, verzekeringsmaatschappijen, verladers en andere belanghebbenden binnen de sector. Het bijstaan van cliënten in heel Europa en daarbuiten is een belangrijk speerpunt van beide advocatenkantoren. Naast het kantoor in Nederland opende Vallenduuk al in 2014 een kantoor in Polen. Het hoofdkantoor van TLA is gevestigd in België, maar het bijstaan van cliënten in Frankrijk is al meer dan tien jaar een belangrijk onderdeel van de praktijk. Daarnaast heeft TLA ook kantoren in Slowakije en Roemenië.

Door hun krachten te bundelen onder de naam “International Transport and Logistics Attorneys” willen beide kantoren hun kennis, inzichten en middelen samenbrengen om een uitgebreid pakket aan juridische diensten te kunnen leveren. “Wij zijn zeer verheugd om onze krachten te bundelen met Vallenduuk Transport Advocaten onder één merk”, zegt Frederik Vanden Bogaerde, Senior Partner bij Transport en Logistiek Advocaten. “Door onze krachten en expertise te bundelen, zijn we in staat om ongeëvenaarde juridische ondersteuning te bieden aan cliënten die actief zijn in de transport- en logistieke sector. We streven er echt naar om cliënten in heel Europa te kunnen adviseren en bijstaan. Op de lange termijn willen we de nr. 1 juridische dienstverlener in transport en logistiek in Europa zijn.”

Om dat doel te bereiken wordt er al gepraat met gelijkgestemde advocatenkantoren in verschillende landen om zich aan te sluiten bij ITL Attorneys.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo