Featured Video Play Icon

[VIDEO] Waarom een bezoek aan Solutrans?

Oneven jaren zijn ‘Solutrans’-jaren geworden, net zoals even jaren ‘IAA’-jaren zijn. Het evenement in Lyon is uitgegroeid tot een van Europa’s grootste beurzen voor vrachtwagens, en dit jaar belooft het vol te staan met nieuwe producten en zelfs wereldpremières.

Met uitzondering van Volvo Trucks zijn alle fabrikanten van 21 tot 25 november aanwezig op de Eurexpo in Lyon. Nieuwe merken, waaronder de merken die nulemissie trucks bouwen, zullen ook ruim vertegenwoordigd zijn. De organisatoren hebben ook de sectie getrokken materieel gevuld met bijna de hele Europese Top 10. Zoals Patrick Cholton (directeur van Solutrans) in dit interview uitlegt, zullen Belgische bezoekers alle (goede) redenen hebben om naar Lyon af te reizen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo