Roefs Groep neemt DAF XF480 FT met vacuümunit in gebruik

Dealer Aerts Trucks heeft een DAF XF480 FT voorzien van een Kenis Service vacuümunit afgeleverd aan Roefs Groep.  Het voertuig is gekoppeld aan een AJK-oplegger.

Het voertuig wordt toegevoegd aan het wagenpark van Roefs Groep uit Puurs-Sint-Amands, dat actief is in verschillende sectoren, van industriële reiniging en afvalbeheer tot grondopzuiging en specialistische schoonmaak. De vacuümunit waarmee het nieuwe voertuig is uitgerust, is op maat gemaakt en ontworpen om verschillende soorten ADR-vloeistoffen (oliën, chemicaliën, enz.) op te zuigen en te transporteren. Hij werd geleverd door Aerts Trucks, dat DAF-dealervestigingen heeft in Bornem, Mechelen en Dendermonde. Op de foto: Bert Aerts, directeur van Aerts Trucks (rechts), overhandigt de sleutels van het voertuig aan Diether De Ruyte, directeur van de Roefs Groep.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo