Adesa Europe omgedoopt tot Openlane Europe

Adesa Europe, een dochteronderneming van Openlane Inc, een aanbieder van digitale oplossingen voor tweedehandsvoertuigen, heeft haar naamswijziging in Openlane Europe aangekondigd.

In mei van dit jaar nam het Noord-Amerikaanse moederbedrijf van Openlane Europe de strategische beslissing om de merken van het moederbedrijf en de digitale marktplaatsen in de Verenigde Staten, Canada en Europa samen te voegen onder één merk: Openlane.

De keuze voor de naam Openlane betekent een verandering die uitdrukking geeft aan de toewijding van het bedrijf om het kopen en verkopen van gebruikte auto’s gemakkelijker te maken. Grainne van Berkum, President van de Europese entiteit, licht toe: ” In Europa blijven we het verkopen van voertuigen (…) gemakkelijk maken door een veilige one-stop-shop ervaring aan te bieden met ongeëvenaarde cross-border diensten en real-time leveringsopties. Ons grote en groeiende logistieke netwerk op het Europese continent en in het Verenigd Koninkrijk zorgt ervoor dat klanten kunnen profiteren van naadloze transacties en efficiënte distributie.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo