Avevai onthult de Iona XS

Avevai, de in Singapore gevestigde fabrikant van elektrische bedrijfsvoertuigen, heeft de IONA XS onthuld, een volledig elektrisch klein bedrijfsvoertuig.

Het voertuig is ontworpen om “duurzame en kosteneffectieve oplossingen voor stedelijk vervoer te bieden aan kleine en middelgrote ondernemingen (KMO) in Europa en daarbuiten”, aldus de fabrikant. De IONA XS is slechts 3.700 mm lang (iets minder dan een elektrische Mini), 1.480 mm breed en weegt 1.500 kg. Hij heeft een laadvermogen van 500 kg. Hij is verkrijgbaar in verschillende configuraties: laadbak, kipper, beveiligde laadbak, enz. voor stedelijke toepassingen en leveringen op de laatste kilometers. Het voertuig heeft twee accusets: 11,52 kWh voor een actieradius van meer dan 100 km, of 23 kWh voor een actieradius van meer dan 200 km. De Iona XS kan in 4 uur tot 80% worden opgeladen met een lader van 3,3 kW.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo