Twee nieuwe distributiecentra voor Kuehne+Nagel

Logistiek dienstverlener Kuehne+Nagel laat in Beringen en Tessenderlo twee nieuwe distributiecentra bouwen. Dit berichtte de krant Het Belang Van Limburg afgelopen weekend en werd door de burgemeester van Beringen bevestigd.

Het nieuwe DC van Beringen zal in eerste fase 30.000 m2 zijn en nadien zou daar nog eens 60.000 m2 bij komen. “Midden januari – ten laatste eind januari – wil Kuehne+Nagel in Beringen al met de eerste fase operationeel zijn,” meldde de burgemeester van Beringen.

In Tessenderlo heeft Kuehne+Nagel reeds een distributiecentrum (zie foto), waar onder andere goederen van het fietsenmerk Shimano worden behandeld. Vlak naast die vestiging wordt een nieuw complex van 50.000 m2 neergepoot.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo