Featured Video Play Icon

[VIDEO] VPD: “Hoge NPS-score hebben we te danken aan onze chauffeurs”

“Onze slogan luidt: First in last mile delivery, en daar doen onze chauffeurs dagelijks echt alles voor”, zegt Koen Moyson, Fleet Manager bij VPD. Ook zij doen dit jaar mee met de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december 2023. 

“Onze chauffeurs zijn hét gezicht van ons bedrijf bij de eindklant. Dat is heel belangrijk voor ons. Het is niet voor niks dat wij een NPS-score halen boven 70. Wij hebben een eigen VPD-academie waar we onze chauffeurs coachen en begeleiden. Ook werken we samen met DrivOlution als externe partner.”

VPD is enthousiast over een initiatief als Dag van Vrachtwagenchauffeur. “Vorig jaar hebben we een ontbijt voorzien voor onze chauffeurs en dat konden ze zeker appreciëren. Dit jaar hebben we een verrassing in petto, maar daarvoor is het nog even wachten tot 14 december”, blijft Moyson nog mysterieus.

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december 2023. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2023.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo