Een nieuwe telg in de Toyota HiLux familie

Toyota’s HiLux-familie verwelkomt een nieuwe telg. Deze is uitgerust met een nieuw 48V hybride systeem dat volgens Toyota betere prestaties levert.

De nieuwe HiLux Hybrid 48V is de eerste stap van het pick-up gamma in de wereld van elektrische aandrijving. Het voertuig wordt aangedreven door een 2,8-liter 16-kleppen Euro 6d dieselmotor die 204 pk levert. Deze motor wordt ondersteund door een 48 V lithiumbatterij die slechts 7,6 kg weegt. Deze 48V accu voedt het 12V systeem van de auto via een nieuwe DC/DC converter. De accu wordt opgeladen tijdens het vertragen. De HiLux Hybrid 48V is ook compatibel met HVO100 diesel, een niet-fossiele brandstof die geproduceerd wordt uit 100% hernieuwbare bronnen. Hij is ook uitgerust met de nieuwste Toyota Safety Sense-technologie, een reeks veiligheidsvoorzieningen. De Toyota HiLux Hybrid wordt medio 2024 in Europa geïntroduceerd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo