‘TVM Runners’ lopen opnieuw 100 kilometer voor ‘Kom op tegen Kanker’

Transportverzekeraar TVM stuurt opnieuw een delegatie naar de 100 kilometerrun voor ‘Kom op tegen Kanker.’ Twee teams van vier lopers gaan de unieke estafette aan. Maar dan moet het bedrijf eerst wel 5.000 euro startgeld verzamelen, en daartoe vraagt het de steun van het grote publiek. 

Tijdens de 100 kilometerrun lopen de deelnemers in teams van vier. Eén loper start en na elke 10 km sluit een extra loper aan bij het team. De eerste loper legt 40 km af, de tweede 30 km, de derde 20 km en de vierde 10 km. Ze komen samen over de finish en leggen op die manier samen 100 km af.
Dit jaar neemt TVM Belgium deel met twee teams. Het evenement vindt plaats in gaststad Halle op zondag 17 maart 2024.

Bedoeling is uiteraard geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Om aan de start te komen, moet TVM 5.000 euro inzamelen. Het TVM-team zet hiertoe verschillende acties op. Je kunt het team ook sponsoren via de teampagina.

Ook een gift via overschrijving is mogelijk op het rekeningnummer van de 100 km-run
BE56 7360 3575 6688 met vermelding ‘GIFT’ (belangrijk) én de persoonlijke teamcode 340 118 117. Vanaf € 40,- zijn deze giften zelfs fiscaal aftrekbaar.

De TVM-lopers die deze sportieve uitdaging aangaan zijn: Maja Avramovska, Sjoerd Bouwens, Romy Claes, Marijke De Roost, Liesbeth Geuens, Bert Goovaerts, Pascale Meyer, Pascale Peeters, Sophie Teugels, Stephanie Van Hauwaert, Jan van Waterschoot.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo