Featured Video Play Icon

[VIDEO] Wat vindt u van Logistics Management?

Op de beurs Transport & Logistics Antwerpen sprokkelden we een aantal getuigenissen bij trouwe lezers van het tijdschrift.

Nu de nieuwste editie van Logistics Management ter perse gaat, blikken we nog gauw terug op een bevraging die we deden bij lezers in oktober met de vorige editie in de hand. Valt het tijdschrift in de smaak?

“Het blad is heel goed,” vindt Bruno Verlinden, commercieel directeur bij ID Logistics. “Het is heel gestructureerd. Niks op aan te merken. Veel succes voor de toekomst!”

Jos De Wael, oprichter & CEO ODTH: “Ik lees het magazine omdat er zoveel informatie in staat. Interessante informatie die goed geschreven is. Ik vind het een heel goed magazine.”

“We adverteren regelmatig in Logistics Management,” zegt Nassim Laachir, Pre-Sales Consultant bij Savoye. “Het is een magazine waarin je goede logistieke kennis op kan doen en bij kan blijven met de ontwikkelingen in de markt.”

Filip Goossens, CEO On Time Logistics: “Bedankt om elke keer fantastische content aan te leveren en mij mee up-to-date te brengen!”

 

Voor publicitaire vragen, neem contact op met

Kristiaan Goossens – kristiaan.goossens@transportmedia.be

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo