Isotopes Services International sluit zich aan bij Life Couriers

Life Couriers uit München heeft Radio Pharma Logistics Group overgenomen, dat gespecialiseerd is in het transport van radiofarmaceutische producten en gevoelige materialen. De overname omvat ook het in Brussel gevestigde Isotopes Services International.

Radio Pharma Logistics Group bestaat uit drie bedrijven: Isovital, Isolife en Isotopes Services International, waarvan de laatste in 2017 is overgenomen. Life Couriers is een internationale logistieke groep die ook gespecialiseerd is in life sciences en gezondheidszorglogistiek. Het heeft kantoren in Duitsland, Roemenië, Tsjechië, Zweden, Italië en het Verenigd Koninkrijk, maar is ook actief in Amerika via Associated Couriers. De drie bedrijven in de Radio Pharma Logistics Group vullen elkaar dus perfect aan, aangezien ze actief zijn in Frankrijk en België.

“Life Couriers wil een wereldleider worden in betrouwbare logistieke oplossingen voor de gezondheidssector. We zijn nu perfect gepositioneerd om zeer efficiënte synergieën te bieden ter ondersteuning van de gehele nucleaire geneeskunde industrie, inclusief academische inspanningen, ontwikkeling van klinische studies en de wereldwijde distributie van geneesmiddelen ter bestrijding van agressieve vormen van ziekte,” aldus Stefan Glebke, CEO van Life Couriers.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo