IVECO Daily: MY24 nu tijdelijk aan super interessante voordelen [Advertorial]

Eind vorig jaar werd de IVECO Daily getrakteerd op een reeks verbeteringen die hem qua techniek en technologie helemaal up-to-date houden. Tot 31 maart is het modeljaar 2024 van de Italiaanse bestseller bovendien verkrijgbaar in combinatie met een reeks bijzonder interessante voordelen die ervoor zorgen dat hij aantrekkelijker is dan ooit tevoren.

De IVECO Daily is van oudsher een bijzonder aantrekkelijke aanbod, waarbij de werklust, duurzaamheid en het serviceniveau waarvoor het merk bekend staat in de vrachtwagenwereld toepast op de wereld van de lichte bedrijfsvoertuigen. Hij is bovendien verkrijgbaar met een keuze uit verschillende types aandrijflijnen, van krachtige en zuinige dieselmotoren over bijna CO2-neutrale uitvoeringen op (bio-)CNG tot een lokaal uitstootvrije batterij-elektrische aandrijving in de eDaily, telkens met de nodige mogelijkheden om hem optimaal uit te rusten voor zo goed als elke toepassing. Een extra lichte uitvoering met onder andere een achterophanging die gebruikmaakt van een enkele bladveer in composietmateriaal breidt de mogelijkheden om het laadvermogen te optimaliseren verder uit.

Daily MY24: nog capabeler

Voor het modeljaar 2024 bleef die combinatie van kwaliteiten intact, maar IVECO zorgde voor een aantal verbeteringen om de Daily nog interessanter te maken. De meest opvallende is het nieuwe dashboard, dat moet zorgen voor een sterk verbeterde ergonomie en de workflow van de chauffeur ten goede komt. Zo zijn er ruime opbergvakken met verschillende soorten USB-aansluitingen, een doorgedreven connectiviteit en een volledig digitaal dashboard. Het instrumentencluster bestaat voortaan voor alle versies uit een 10,25 duim groot configureerbaar scherm, aangevuld met een 10 duim groot infotainmentscherm dat zich ook via spraak laat bedienen dankzij de geconnecteerd IVECO Driver Pal assistent.

Verder vergroten een reeks technologische hoogstandjes de dagelijkse inzetbaarheid. Denk maar aan de handenvrije ‘Keyless Entry & Go’-sleutel die automatisch ver- en ontgrendelt in verschillende zones, voor een optimale veiligheid. Als chauffeur of wagenparkbeheerder kan je bovendien vanop afstand ingrijpen via de Easy Daily App of het IVECO ON-portaal om de veiligheid en efficiëntie via een aantal parameters te verhogen. Over-the-air updates en het IVECO Uptime Monitoring & Management-systeem zorgen er bovendien voor dat de Daily technisch opgevolgd wordt om zo ongeplande stilstand door technische defecten tot een minimum te herleiden. De nieuwe ADAS- en Level 2 Autonomous Drive-functies met een reeks geavanceerde actieve veiligheidssysteem zorgen dan weer voor een stressvrije rijervaring voor de chauffeur.

Interessante tijdelijke voorwaarden

Een model met een lange lijst van niet te versmaden kwaliteiten dus, maar voor de lancering van het nieuwe modeljaar steekt de Belgische invoerder nog een tandje bij met een reeks interessante tijdelijke voordelen:

  • 3 jaar standaard waarborg
  • Gratis C1 rijbewijs*
  • Bijzonder voordelige prijzen voor optiepacks
  • Een rentevoet vanaf 0%

Opgelet, deze tijdelijke aanbieding is enkel geldig voor bestellingen van de nieuwe Daily MY24 voertuigen en tot 31 maart 2024, dus haast je naar je IVECO-dealer!

(* U ontvangt bij aankoop van een Daily MY24 met een MTM van minimaal 3.8t uw gratis C1 rijbewijs onder de vorm van 1.000 euro extra korting)

Aanbiedingen geldig tot 31/03/2024.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo