JLL vindt nieuwe eigenaar voor Unigro-site in Sint-Niklaas

De site van de vroegere webwinkel Unigro in Sint-Niklaas is verkocht. JLL, die de verkoop in opdracht van de Otto Group (Saint-Brice/Unigro) begeleidde, verkoopt de site aan de Alinso Group, het vastgoedbedrijf van de familie Jan De Clerck. Op termijn volgt een volledige herontwikkeling van de site. 

De site langsheen de Prins Boudewijnlaan (N70) kwam in september op de markt nadat de activiteiten van Unigro in België en Luxemburg werden stopgezet. Het gaat om een industriële site van zo’n 5 hectare groot. De bebouwing omvat 24.000 m² magazijnruimte, 4.650 m² kantoorruimte en 7 commerciële units. De magazijn- en kantoorruimte werden tot voor kort door Unigro zelf gebruikt. In de commericële units zijn huurders gevestigd zoals Basic-Fit, Belisol, Midas en anderen. Ondanks de uitdagende vastgoedmarkt dienden zich meerdere potentiële kopers aan. Als voornaamste redenen voor de grote interesse wijst JLL op de uitzonderlijke grootte van het totale perceel, de commerciële ligging langsheen de Prins Boudewijnlaan (N70) en de toekomstige ontsluiting via de Oostelijke tangent. Alinso Group zal de bestaande gebouwen tijdelijk verhuren in afwachting van een definitieve herontwikkeling.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo