Cainiao vindt een nieuwe klant op Liege Airport

Cainiao Group heeft een strategische samenwerking gelanceerd met Saudia Cargo en Worldwide Flight Services op de luchthaven van Luik. De Saoedische luchtvaartmaatschappij zal extra vluchten naar Luik organiseren vanuit Hong Kong en Riyad.

Cainiao en WFS werken sinds november 2021 samen. WFS verhuurt een deel van het luchtvrachtstation op zijn eHub aan de Chinese logistieke dienstverlener, terwijl Cainiao heeft geïnvesteerd in specifieke faciliteiten zoals drie temperatuurgecontroleerde faciliteiten voor bederfelijke waren en farmaceutische producten: een bulkzone van 2-8°C (205 m²), een bulkzone van 15-25°C (400 m²) en een BUP-zone van 2-8°C (140 m²).

De twee partners zijn een serviceniveau overeengekomen dat e-commerce transit binnen 3 uur, BUP-vrijgave binnen 3 uur na aankomst van het vliegtuig en vrachtwagenafhandeling binnen 90 minuten omvat. Onder het nieuwe contract met Saudia Cargo zal WFS meer dan 50.000 ton vracht per jaar afhandelen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo