Mol Cy op zoek naar extra krachten

Mol Cy, een van de grootste producenten van kippers in België, gaat zijn productiecapaciteit verhogen door de bouw van een nieuwe productiehal van meer dan een halve hectare. Er worden ook 30 extra arbeidskrachten gezocht.

Niet alle maakbedrijven verkeren dus in zwaar weer. “De opkomst van de e-commerce, de energie-transitie, de nood aan duurzame producten en circulaire economie zorgen er voor dat al onze afdelingen op volle productiecapaciteit draaien. Om verder te groeien investeren we, naast de uitbreiding van onze productie, ook in nieuwe machines. Met deze uitbreiding willen we niet alleen onze marktpositie versterken, maar ook nieuwe kansen creëren voor werkgelegenheid in de regio”, aldus managing director Alexander Desplentere.

De groep Mol bestaat in 2024 80 jaar en steunt op vier business units (Trailers, Waste Systems, Havenmateriaal en Speciale Voertuigen) op drie locaties. Sinds 1 jan 2022 staan Alexander Desplentere, Lieven Neuville en Bram Callewaert aan het hoofd van de West- Vlaamse groep. De totale tewerkstelling bedraagt momenteel 400 medewerkers en wordt dus uitgebreid met 30 extra arbeidskrachten. “We zijn op zoek naar getalenteerde enthousiastelingen met diverse vaardigheden, variërend van technisch tot administratief, die willen bijdragen aan de groei en het succes van Mol Cy”, zegt HR manager Tom Neirinck.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo