Renault Trucks enige afwezige op de IAA in Hannover

De organisatoren van de IAA Transportation beurs in Hannover hebben zojuist hun eerste lijst met exposanten bekendgemaakt. Deze bevat alle gebruikelijke vrachtwagenfabrikanten, met uitzondering van Renault Trucks, evenals enkele nieuwe Aziatische fabrikanten.

DAF Trucks, Ford Trucks, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Scania en Volvo Trucks: er zullen zeven Europese fabrikanten hun nieuwe producten tentoonstellen in Hannover, alleen Renault Trucks (net als in 2022) ontbreekt op de lijst. Onder de ‘exotische’ fabrikanten bevinden zich het Turkse BMC (al te zien op Solutrans), BYD, Enginius (al aanwezig in 2022 met een brandstofcelprototype), Hyundai, JAC (nog een Chinese fabrikant), Quantron en Superpanther, nog een Chinese fabrikant die geen directe trucks bouwt, maar elektrisch aangedreven chassis.

Wat lichte bedrijfsvoertuigen betreft, zijn de organisatoren verheugd over de terugkeer van Toyota en Kia naast Ford, Maxus, Volkswagen, Piaggio en Renault. Geen Stellantis dus, en nog steeds geen Mercedes-Benz Vans.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo