GLS vrijgesproken door de rechtbank

De correctionele rechtbank van Brussel heeft GLS niet schuldig bevonden aan fraude. Wel heeft de rechtbank verschillende onderaannemers van het pakketbedrijf beboet.

De arbeidsauditeur van Mechelen ondernam in 2021 gerechtelijke stappen tegen GLS, PostNL en hun onderaannemers, na een reeks onderzoeken in verschillende depots. GLS was het doelwit in Puurs en het arbeidsauditoraat had de slechte werkomstandigheden van bezorgers die als onderaannemer voor GLS werkten vastgesteld, maar de rechtbank oordeelde dat deze werkomstandigheden de schuld waren van de onderaannemers en niet van de opdrachtgever.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo