Dry Box, de nieuwe wissellaadbak van Krone

De Krone Dry Box wordt in 2024 gelanceerd – hij is sinds februari 2024 in productie – met ’tien ingenieuze verbeteringen’, aldus de fabrikant.

De verbeteringen omvatten een grotere stabiliteit, meer bescherming tegen schade en een groter gebruiksgemak. Om de bescherming tegen schade te vergroten, is de voorwand nu iets verzonken aan de bovenkant, om meer ruimte te bieden, zelfs in bochten. De bescherming tegen aanrijdingen is uitgebreid tot 1.300 mm aan de onderkant. Het nieuwe ontwerp van de voor- en zijpanelen verbetert de stabiliteit van de carrosserie en biedt een betere bescherming voor stickers en contourmarkeringen. Ook de ontgrendelings- en veiligheidsfuncties zijn vereenvoudigd. De wissellaadbakken kunnen worden aangepast dankzij het modulaire systeem. Krone presenteert de nieuwe generatie wissellaadbakken onder de nieuwe internationale naam Krone Dry Box.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo