Transportmedia en Matexpo lanceren wervingsplatform Construction Hub

Transportmedia, gespecialiseerd in communicatie in de transport-, logistiek- en bouwsectoren, bundelt haar krachten met de vakbeurs Matexpo, gewijd aan bouwmateriaal, om het wervingsplatform Construction Hub in België te lanceren. Een eerste Job Day in deze sector staat gepland voor 18 april in Antwerpen.

Construction Hub is een toegewijde platform voor het verbinden van werkzoekenden en werkgevers binnen de bouw-, engineering- en bouwsectoren. Bij Construction Hub begrijpen we de unieke behoeften van zowel werkgevers als werkzoekenden in deze gespecialiseerde vakgebieden, en we zijn toegewijd aan het faciliteren van betekenisvolle verbindingen die leiden tot succesvolle resultaten.

Voor Werkgevers

Als u werkzaam bent in de bouwsector of professionals zoekt binnen deze sector, is Construction Hub het ideale platform om de perfecte kandidaten te vinden. We erkennen het belang van kwaliteit boven kwantiteit, daarom bieden we toegewijde filters en gerichte advertenties op sociale media om ervoor te zorgen dat uw vacatures de juiste doelgroep bereiken. Daarnaast hebben we dankzij onze samenwerking met Matexpo de middelen om u voor te stellen aan een breed netwerk van potentiële kandidaten. Met Construction Hub kunt u uw wervingsproces stroomlijnen en verbinding maken met toptalent in de bouwsector.

Voor Werkzoekenden

Voor werkzoekenden biedt Construction Hub een eenvoudige kans om de perfecte baan te vinden in de bouw-, engineering- of bouwindustrie. Ons platform stelt u in staat om te zoeken naar banen die aansluiten bij uw vaardigheden en voorkeuren, en u kunt gemakkelijk uw sollicitaties bijhouden en uw favoriete vacatures volgen vanaf uw dashboard. Of u nu op zoek bent naar uw volgende carrièrestap of naar uw droombaan, Construction Hub staat klaar om u te helpen de volgende stap te zetten in uw professionele reis.

Job Days

Naast ons online platform organiseert Construction Hub Job Days, live-evenementen die vijf keer per jaar in het hele land worden gehouden. Deze evenementen bieden werkzoekenden en werkgevers de mogelijkheid om persoonlijk met elkaar in contact te komen via professionele speeddate-sessies. Job Days bieden een uniek platform voor netwerken en het leggen van waardevolle verbindingen in de bouw-, engineering- en bouwsectoren. Kom naar onze eerste Job Day op 18 april in Antwerpen en ontdek nieuwe mogelijkheden voor uw carrière of bedrijf.

Contentcreatie en sociale media-advertenties

Bij Construction Hub begrijpen we het belang van het maximaliseren van de zichtbaarheid en het bereik van uw vacatures. Daarom bieden we een toegewijd mediabureau dat gespecialiseerd is in het targeten van uw vacatures naar het juiste publiek op platforms zoals Google, Facebook en LinkedIn. Met strategische advertentiecampagnes zorgen we ervoor dat uw vacatures worden gezien door gekwalificeerde kandidaten die actief op zoek zijn naar kansen in de bouw-, engineering- en bouwsectoren.

In samenwerking met Transportmedia, een leider in media-oplossingen voor de bouwindustrie, bieden we ook contentcreatie-diensten om uw zichtbaarheid te verbeteren en de SEO van uw website te optimaliseren. Van boeiende publi-reportages tot informatieve nieuwsartikelen en overtuigende video’s, ons contentteam werkt onvermoeibaar om de sterke punten van uw bedrijf te presenteren en top talent aan te trekken voor uw vacatures. Met Construction Hub kunt u erop vertrouwen dat uw vacatures opvallen en het grootst mogelijke publiek bereiken, waardoor uw wervingsinspanningen succesvol zijn.

Bij Construction Hub geloven we in het bieden van waarde zonder te veel te beloven. Onze focus ligt op het faciliteren van echte verbindingen en het empoweren van zowel werkgevers als werkzoekenden om hun doelen te bereiken. Sluit u vandaag nog aan bij Construction Hub en ontdek de mogelijkheden die op u wachten in de bouw-, engineering- en bouwsectoren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo