All Sport wint Logistics Building of the Year 2024

All Sport, een familiebedrijf gespecialiseerd in de distributie van sport- en lifestylemerken, heeft met een nieuw pand de prijs Logistics Building of the Year gewonnen tijdens de Transport & Logistiek Awards 2024.

All Sport is een familiebedrijf dat begin jaren zeventig is opgericht door Michel van Puijenbroek, vader van de huidige CEO Clara-Matthée van Puijenbroek. Deze distributeur van topsportartikelen heeft een nieuw distributiecentrum gebouwd dat ook dienst doet als hoofdkantoor.

All Sport riep hiervoor hulp in van logistiek adviesbureau Logflow en het ontwerp is er een van architectuurbureau Wilma-Wistiau. Het rijk gestoffeerde dossier – waartoe Logflow bijdroeg – overtuigde de jury door de nadruk op een bewuste ruimtebenutting. Voorts viel het knappe gevelontwerp in de smaak en werd de keuze voor een prettige werksfeer – vol sportreferenties – zeker geapprecieerd.

De andere winnaars

Distributeur van elektrische apparatuur Cebeo – onderdeel van de Sonepar-groep – heeft een nieuw platform gebouwd in Blandain. Dit centrale distributiecentrum van 42.000 vierkante meter is uitgerust met een geautomatiseerd opslag- en zoeksysteem van Knapp en automatisch kabelknippen in hoogbouw.

In oktober vorig jaar verhuisde Flamingo Pet Products naar een gloednieuw gebouw. Dit project van Heylen Warehouses is strategisch gelegen vlakbij de E313 en valt op door de roze-grijze kleur van het magazijn. Dit is natuurlijk een verwijzing naar de naam van het bedrijf. Flamingo-roze, snap je?

De prijs werd dit jaar gesteund door Ford Trucks en Easyfairs.

foto © LUCID

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo