Brussels Motor Show keert terug in 2025!

Febiac heeft na overleg met haar leden aangekondigd dat ze in februari 2025 opnieuw een heus autosalon voor auto’s, motoren en bedrijfsvoertuigen zal organiseren in Brussels Expo. De beslissing werd bekrachtigd door de Raad van Bestuur van de Belgische federatie van de auto-industrie.

Het is uiteraard nog te vroeg om te weten wat de show de bezoekers zal bieden, maar een meerderheid van de autoconcerns en merken die actief zijn op de Belgische markt hebben zich uitgesproken voor de organisatie van het salon. De datum zal echter nieuw zijn, want het evenement (officieel aangekondigd als het 101e Autosalon) zal plaatsvinden van vrijdag 14 tot en met zondag 23 februari 2025. De traditionele data voor de show in januari werden uiteraard overgenomen door het Brussels Auto Show.

Het zal personenauto’s, motorfietsen en commerciële voertuigen samenbrengen. “De belangrijkste wens van onze leden is dat hun producten een centrale plaats innemen tijdens deze 101e editie van het Salon. Bezoekers van het volgende Autosalon van Brussel kunnen dan ook een gedetailleerd overzicht verwachten van de verschillende aandrijflijnen die vandaag de Belgische markt vormen, met exposanten die zowel hun traditionele verbrandingsmotoren als hun hybride of elektrische oplossingen onder de aandacht willen brengen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo