VW licht een tipje van de sluier op over de nieuwe Transporter

Volkswagen Bedrijfswagens heeft de eerste designdetails van de nieuwe generatie (de zevende) Transporter gepresenteerd. De lancering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2025.

De zevende generatie van de Transporter neemt karakteristieke designelementen van zijn zes voorgangers over en geeft er een nieuwe interpretatie aan. De T5 in de vorm van het radiatorrooster, de T6.1 in de koplampen en de T1 in het emblematische licht “maar al deze kenmerken zijn aanzienlijk geëvolueerd om de Volkswagen Transporter een nieuwe look te geven”, aldus de constructeur. Het frontdesign van de zevende Transporter drukt duidelijk zijn afkomst uit en vormt een aanvulling op de Multivan en het ID. Buzz duo.

Vanaf de zijkant gezien wordt de Transporter, die tussen de 5.050 en 5.450 mm lang is, gekenmerkt door het doortrekken van de bovenste contouren van de koplampen in de vorm van een lijn naar de zijkanten, net als bij de T6.1. Deze lijn loopt helemaal door naar achteren en scheidt de boven- en onderkant van de carrosserie. De achterkant heeft een uniform ontwerp. De vorm van de achterlichten met LED-stippen aan de zijkanten slaat een stilistische brug met de T5.

Lees alles over Volkswagen Commercial Vehicles Import

Volkswagen Commercial Vehicles Import

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo