Automechanika Frankfurt, een groeiende beurs

De vakbeurs Automechanika Frankfurt, die zich richt op aftermarket-oplossingen op het gebied van mobiliteit, zal van 10 tot 14 september 2024 een groot aantal exposanten samenbrengen. Met meer dan 4.000 exposanten die sinds februari zijn bevestigd, is het succes van de beurs dusdanig dat de organisatoren hebben besloten om extra hallen te openen. “De thema’s transformatie en duurzaamheid zijn zeer goed ontvangen. We hebben ook nieuwe evenementformats die uitwisselingen en netwerken bevorderen over belangrijke onderwerpen zoals de circulaire economie, elektromobiliteit, alternatieve brandstoffen, duurzaamheid, connectiviteit en AI in de auto- en dienstensector,” vertelt Olaf Mußhoff, directeur van Automechanika Frankfurt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo