Een DAF XD 340 FA voor de Point Chaud-keten

De broodjesketen Point Chaud, die sterk aanwezig is in de driehoek Verviers-Brussel-Charleroi, beheert zijn eigen bevoorrading via zijn dochteronderneming PC Distribution, gevestigd in de industriezone Alleur bij Luik. PC Distribution heeft onlangs een nieuwe DAF truck in gebruik genomen: een XD 340 FA 4X2 forwarder geleverd door TH Trucks Luik en uitgerust met een gekoelde opbouw en laadklep door de Royen carrosseriefabriek in Soumagne. Dit voertuig zal worden gebruikt voor de distributie van verse producten naar de verschillende winkels van de groep.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo