Kevin Raes wordt Chief Commercial Officer van Intervest

Sinds 16 mei 2024 is TPG 100% eigenaar van vastgoedontwikkelaar Intervest. De eerste strategische beslissing is de benoeming van Kevin Raes tot Chief Commercial Officer. Joël Gorsele, CEO Intervest: “Met een decennium aan ervaring bij Intervest is Kevin bij uitstek geschikt om transacties met een hoog potentieel te selecteren en te leiden en onze aanwezigheid in kernmarkten België en Nederland verder uit te bouwen. Zijn marktgerichtheid en diepgaand inzicht in de behoeften van onze klanten zullen Intervest toelaten nieuwe opportuniteiten aan te boren en onze onderneming naar een hoger niveau te tillen. Deze benoeming onderlijnt ons engagement om een dynamisch team samen te stellen dat in staat is om samen uitdagingen aan te pakken en groeikansen te grijpen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo