Tailormade Logistics draagt site in Gent over aan Montea

Het is het derde pand in de haven van Gent dat nu in portefeuille van Montea komt.

Het hoofdkwartier van logistiek dienstverlener Tailormade Logistics is al meer dan 25 jaar gevestigd in Gent op een site van ruim 20.000 m². Het bedrijf brengt de site in bij vastgoedontwikkelaar Montea en engageert zich om minstens voor 10 jaar weder te huren. De transactie werd langs de zijde van TML begeleid door CBRE.

Naast TML zijn ook DSV Solutons, Tropack en Facil Europe reeds huurders van Montea in de haven van Gent.

“Deze transactie met Montea biedt ons niet alleen de mogelijkheid om vermogen vrij te maken voor verdere groei en investeringen, maar geeft ons ook de zekerheid dat we in de haven van Gent kunnen blijven, waar we al actief zijn sinds onze oprichting 25 jaar geleden,” zegt Bert Vandecaveye, CEO van Tailormade Logistcs. “We zijn ook al huurder van Montea in Tongeren en hebben dus de voordelen van ons strategische partnerschap al kunnen ervaren. We kijken ernaar uit om onze samenwerking nog te versterken.”

“De haven van Gent is een cruciaal knooppunt voor handel en logistiek, en we zijn dan ook erg tevreden dat we onze aanwezigheid en impact hier kunnen vergroten,” zegt Xavier Van Reeth, Country Director Montea België. “De ligging is strategisch zeer interessant omdat hier wegen, waterwegen en spoorwegen samenkomen. Deze stap onderstreept onze vastberadenheid om te blijven investeren in multimodale knooppunten en in het leveren van hoogwaardige logistieke oplossingen voor een steeds veranderende Europese markt.”

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo