De Kia PV5 (even) onthuld

Eerder dit jaar onthulde Kia tijdens de CES-show in Las Vegas zijn toekomstige serie elektrische lichte bedrijfswagens. Dit waren nog prototypes, maar het voertuig dat eind vorige week aan het Kia-netwerk werd getoond, komt nog steeds heel dichtbij. De LCV’s van Kia zullen zich op het eerste gezicht onderscheiden van de concurrentie.

Kia begint zijn verkoopoffensief met de PV5, waarvan de buitenafmetingen enigszins doen denken aan de ter ziele gegane Nissan NV200. Hij zal in twee vormen op de markt worden gebracht: voor personenvervoer en voor vrachtvervoer. De foto die op sociale netwerken is onthuld door deelnemers aan de pan-Europese dealerconventie in Berlijn toont een versie met een verhoogd dak, maar we kunnen ook andere versies verwachten, aangezien het hele PBV-assortiment is gebouwd op een gestandaardiseerd ‘skateboard’. Het voertuig dat in Berlijn wordt getoond, zou heel dicht in de buurt moeten komen van de productieversie, die in 2025 in productie gaat.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo