Schmitz Cargobull lanceert S.CS X-Tough

Schmitz Cargobull heeft de S.CS X-Tough speciaal ontwikkeld voor de Benelux landen. Deze schuifzeiloplegger is geschikt voor combinatiegewichten van 44 ton en meer. Het ladderchassis is volledig verzinkt en de vele dwarsliggers zorgen voor een robuuste en stabiele trailer.

De standaard 9,5 ton bodem is gemaakt van 30 mm dikke bodemplaten, ontworpen voor frequent laden en lossen met een heftruck. “Hierdoor stijgt de levensduur van de trailer aanzienlijk en worden vroegtijdige schades met de nodige stilstand- en reparatiekosten vermeden. Daarnaast zorgt het modulaire ontwerp van dit chassis voor een snelle levering van onderdelen en een hoge mate van reparatievriendelijkheid”, zegt Koen Samyn (Regional Sales & Marketing Manager van Schmitz Cargobull in België).

De X-Tough kan worden gecombineerd met Power Curtain opbouw (XL en drank gecertificeerde opbouw zonder latten) alsook de klassieke huifopbouw Universal met latten. Schmitz Cargobull biedt een garantie van tien jaar tegen doorroesten op alle gegalvaniseerde onderdelen van het chassis.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo