B-Close

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merk heftrucks. Met een 100 %. Belgische vennootschap willen wij dicht bij onze klanten staan, kort op de bal spelen en actief meezoeken naar de meest geschikte oplossing voor elke specifi eke logistieke situatie.

B-CLOSE is de exclusieve verdeler van Hyster heftrucks en magazijntoestellen op de Belgische markt. Met ons groot assortiment van diesel-, lpg-, CNG en elektrische heftrucks en magazijntoestellen hebben we altijd een oplossing voor uw interne transportbehoeften. Nieuw of tweedehands? Aankopen, huren op korte of lange termijn? All-in- of periodieke onderhoudsovereenkomst? Onze ervaren adviseurs stellen u altijd de meest geschikte en op maat gemaakte oplossing voor!

Wilt u uw truck aan uw wensen laten aanpassen of hebt u technische assistentie of onderhoud nodig? Meer dan 100 mobiele techniekers en 25 professionals in onze 3 werkplaatsen staan steeds voor u klaar om u in een mum van tijd verder te helpen

Blokkestraat 10 – 8530 Harelbeke – Tel: 056 36 00 38
Tiensesteenweg 236 – 3800 Sint-Truiden – Tel : 011 68 22 05
Rue de Néverlée 9 – 5020 Namen (Suarlée)

B-CLOSE is meer dan heftrucks van Hyster. U kunt bij ons terecht voor een divers aanbod van rollend materieel om uw interne logistieke operaties te ondersteunen. Onze professionals helpen u kiezen wat u werkelijk nodig hebt en zijn beschikbaar om u te adviseren over de keuze tussen aankoop of huur.

Meer dan 125 techniekers voor de magazijntoestellen en heftrucks
Regionale klantendiensten
• VCA & Sigma gebrevetteerde technici
• Nationale dekking
Verschillende merken in het productgamma: Hyster, Bulmor, Charlatte, Carer


B-CLOSE, da’s logistiek rollend materieel à la carte. U krijgt precies de machines en serviceprogramma’s die uw bedrijf echt nodig heeft.


Brabant & Limburg: 011 68 22 05
West- & Oost-Vlaanderen: 056 36 00 38
Antwerpen: 03 376 09 30
Wallonië: 081 39 19 10

Managing director
Eric Maertens

Finance manager
Yves Letot

Systems & Logistics manager

Dirk De Keyser

Chief Operations Officer
Jean-Marie Thils

Chief Services Officer
Bart Vandekerckhove

Marketing manager
Kurt Boudt

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo