B-Close

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merk heftrucks. Met een 100 %. Belgische vennootschap willen wij dicht bij onze klanten staan, kort op de bal spelen en actief meezoeken naar de meest geschikte oplossing voor elke specifieke logistieke situatie.

B-CLOSE is de exclusieve verdeler van zowel Hyster heftrucks en magazijntoestellen als van Utilev heftrucks, op de Belgische markt. Met ons groot assortiment van diesel-, lpg-, CNG en elektrische heftrucks en magazijntoestellen hebben we altijd een oplossing voor uw interne transportbehoeften. Nieuw of tweedehands? Aankopen, huren op korte of lange termijn? All-in- of periodieke onderhoudsovereenkomst? Onze ervaren adviseurs stellen u altijd de meest geschikte en op maat gemaakte oplossing voor!

Wilt u uw truck aan uw wensen laten aanpassen of hebt u technische assistentie of onderhoud nodig? Meer dan 85 mobiele techniekers en 25 professionals in onze 3 werkplaatsen staan steeds voor u klaar om u in een mum van tijd verder te helpen.

Haachtsesteenweg 1459 – 1130 Haren – Tel: 02 245 25 65
Blokkestraat 10 – 8530 Harelbeke – Tel: 056 36 00 38
Kaai 1227 – Haandorpweg 1 – 9130 Kallo – Tel: 03 570 90 70

B-CLOSE is meer dan heftrucks van Hyster en Utilev. U kunt bij ons terecht voor een divers aanbod van rollend materieel om uw interne logistieke operaties te ondersteunen. Onze professionals helpen u kiezen wat u werkelijk nodig hebt en zijn beschikbaar om u te adviseren over de keuze tussen aankoop of huur.

  • Meer dan 125 techniekers voor de magazijntoestellen en heftrucks
  • Regionale klantendiensten
  • VCA & Sigma gebrevetteerde technici
  • Nationale dekking
  • Verschillende merken in het productgamma: Hyster, Utilev, Bulmor, Charlatte, Carer.

B-CLOSE, da’s logistiek rollend materieel à la carte. U krijgt precies de machines en serviceprogramma’s die uw bedrijf echt nodig heeft.

Brussel: 02 245 25 65
Harelbeke: 056 36 00 38
Antwerpen: 03 570 90 70

Managing director
Eric Maertens

Finance manager
Yves Letot

Systems & Logistics manager
Dirk De Keyser

Sales manager
Jean-Marie Thils

Service manager
Bart Vandekerckhove

Marketing manager
Kurt Boudt

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo