B-Close neemt Raepers over

B-Close heeft de heftruckspecialist Raepers overgenomen en versterkt hiermee haar aanwezigheid in Limburg en Vlaams-Brabant. B-Close heeft ook een nieuwe vestiging in Namen geopend om gebruikte heftrucks  te heropwaarderen. 

Raepers, die is uitgegroeid tot de exclusieve invoerder van Hyundai heftrucks voor België en Luxemburg, is gevestigd in Sint-Truiden. “De overname van Raepers door B-Close is voor beide Belgische bedrijven een logische en positieve stap vooruit. Raepers is actief in sectoren waarin wij minder aanwezig zijn, zoals bouwbedrijven en bedrijven met een kmo-profiel. Samen kunnen we ons marktaandeel sterk vergroten, en ook het aanbod van producten en services verder uitbreiden. Voor de klant verandert er niets : de service, verkoop en verhuur blijven gegarandeerd als voorheen.”, zegt Eric Maertens, CEO van B-Close.

De bedrijfsnaam Raepers blijft voorlopig behouden. “We blijven nauw samenwerken met Peter Raepers, aangezien we ondernemende managers met open armen verwelkomen in ons bedrijf. Hij zal zijn expertise inzetten om B-CLOSE verder te introduceren in de markt van zelfstandigen en kmo’s”, aldus Eric Maertens.

Nieuwe vestiging in Namen

B-Close opende zopas een nieuwe  vestiging in Namen (Suarlée). Hier zal de heropwaardering van gebruikte heftrucks aangestuurd worden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo