Prologis België

Wij kopen, ontwikkelen en onderhouden ’s werelds grootste verzameling hoogwaardig logistiek vastgoed.

  • Vastgoedactiviteiten: Prologis beheert actief elk aspect van de vastgoedactiviteiten. Van het lokaliseren van panden tot aankoop
    van grond en gebouwen, verhuur van panden en nog veel meer.
  • Ontwikkeling & Acquisities: onze expertise in het bouwen van hoogwaardige, milieuvriendelijke logistieke oplossingen resulteert
    in betere gebouwen en hogere duurzaamheids prestaties.

Als exploitant van ’s werelds grootste portefeuille logistiek vastgoed voelen we ons verplicht verantwoord om te gaan met elk pand en elk stuk terrein. Daarom hebben we oog voor milieu en welzijn bij alle onze diensten en ontwikkelingsinitiatieven, of het nu bij ons om de hoek is of aan de andere kant van de wereld.

Prologis opende in februari 2023 haar Belgische kantoor in het bruisende Antwerpen. Als wereldleider in logistiek vastgoed versterkt deze mijlpaal de ambities van Prologis voor verdere groei en uitbreiding in België.

KERNCIJFERS – PROLOGIS BELGIË

Cijfers over bezittingen of investeringen, als eigenaar of mede-eigenaar, in vastgoed of ontwikkelingsprojecten.

  • 43 acres land
  • 0,56 miljoen vierkante meter industrieel logistiek vastgoed
  • 27 operationele logistieke panden

THE ESSENTIALS PLATFORM

Het Prologis Essentials-platform helpt gebruikers effectiever in te spelen op een aantal grote uitdagingen die samenhangen met hun bedrijfsvoering, energie + duurzaamheid, personeelsbeleid, mobiliteit en data + digital.

ONGECOMPLICEERD HUREN MET CLEAR LEASE™

Het feit dat uw business wellicht complex is, betekent niet dat het huren van een pand dat hoeft te zijn. Met oplossingen als Clear Lease® maken we het huurproces helder, eenvoudig en transparant.

DUURZAAMHEID

Bij alles dat we doen staat verantwoord ondernemen op het vlak van milieu, maatschappij en governance (ESG) voorop. Dit doen we door middel van innovatiebevordering, verbinding met de werkomgeving, verlaging van de kapitaalkosten, verbreding van ons dienstenaanbod en versterking van onze rol als goede werkgever.

INVESTEREN IN ONZE OMGEVING

We ondersteunen de gemeenschappen waarin we actief zijn om het leef- en werkklimaat te verbeteren.

PROLOGIS LABS

We onderzoeken en experimenteren met innovaties in onze eigen bedrijfspraktijk, wat leidt tot nieuwe inzichten en productconcepten.

PROLOGIS VENTURES

Prologis Ventures investeert in nieuwe en opkomende technologieën voor de logistieke sector die kunnen bijdragen aan verbetering van de efficiëntie, operaties, milieu-impact en meer.

Frederik Mertens
Capital Deployment & Leasing Director Belgium
Tel: 0473 56 04 42
E-mail: fmertens@prologis.com

Danielle van der Lem
Marketing & Communications Manager Northern Europe
Tel: +31 6 211 13079
E-mail: dvanderlem@prologis.com

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo