Prologis versterkt zijn Belgisch team

Vastgoedontwikkelaar Prologis kondigt de uitbreiding aan van zijn Belgisch team met twee ​nieuwe leden.

Jonas De Lannoy vervoegt Prologis als de nieuwe Director Capital Deployment & Leasing in België. De Lannoy werkte hiervoor bij Heylen Group en bekleedde eerder al posities bij DHL Freight en CBRE. Naast zijn focus op leasing en kapitaalinzet over heel België, zal hij strategisch gevestigd zijn in de buurt van de Belgische klanten van Prologis.

Raf de Blay neemt de rol als Development Manager voor België op zich. Zijn voornaamste prioriteit is het beheren van ESG-conforme (her)ontwikkelingsprojecten voor zowel land- en gebouwontwikkelingen.

“We zijn verheugd om Jonas en Raf in ons team te verwelkomen. Hun expertise en passie voor vastgoedontwikkeling zijn van onmisbare waarde nu we blijven uitbreiden en innoveren in de dynamische Belgische markt. We kijken uit naar hun bijdragen en de nieuwe inzichten die ze zullen geven aan onze activiteiten,” zeggen Gina Helmold, VP Head of Capital Deployment & Leasing Benelux en Martijn Kuijken, Director Head of Development Management Benelux.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo