Loadfox combineert vrachtbeurs en TMS

Het is een van de eerste concrete verwezenlijkingen van het nieuwe RIO-platform: Loadfox (een gemeenschappelijke ontwikkeling van MAN Telematics en Boston Consulting Group) gaat een app op de markt brengen die de voordelen van een vrachtbeurs combineert met een TMS / rittenplanner.  Het doel is duidelijk: het leegrijden beperken en de rentabiliteit van de transporteurs verhogen. Om daarin te slagen, komt Loadfox met een app om verschillende transport- en groupagezendingen mee te combineren en om zo voordelig mogelijke ritten samen te stellen. De ladingen zijn uitsluitend afkomstig van partners die de transporteur zelf heeft geselecteerd. Bovendien berekenen de algoritmes van Loadfox niet alleen de meest winstgevende ritten op basis van alle wettelijke en operationele parameters, maar bieden ze de partners van het netwerk ook in real time informatie over de status van alle ladingen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo