TomTom maakt aansturing op afstand van driver terminals makkelijker

TomTom Telematics gaat een samenwerking aan met de firma SOTI en maakt de enterprise mobility management-software van het bedrijf, MobiControl, beschikbaar voor het beheer van de TomTom PRO 8-series* driver terminals. Zo’n software geeft wagenparkbeheerders de volledige controle over de driver terminal. Hij kan gebruikersprofielen op de apparaten vanaf een centrale plek beheren, toegang geven tot bepaalde applicaties (zonder dat zij hiervoor moeten terugkeren naar kantoor) of toegang geven tot een app op basis van geografische locatie. Het is ook mogelijk om niet toe te staan dat sommige gebruikers grote bestanden downloaden wanneer zij zich in het buitenland bevinden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo