Transics presenteert nieuwe TX120-SKY boordcomputer

De nieuwe update van nieuwe update van de TX-Sky-boordcomputer van Transics biedt een aantal oplossingen om de veiligheid van voertuigen en cargo te verhogen, waaronder een nieuw antistartsysteem. Voor de chauffeur zijn voertuig kan starten moet hij zich eerst te registreren en een pincode invoeren. Elk ongeautoriseerd gebruik van het voertuig wordt op deze manier voorkomen. Hiernaast biedt de update ook een aantal nieuwe functies om de operationele performantie van de vloot op te drijven. Zo zorgt de update voor een gemakkelijkere berekening van ETA (Estimated Time of Arrival) op de volgende stopplek, rekening houdend met de rij- en rusttijden en het voertuigtype. Ook de uitgebreide GeoFencing-alarmen via e-mail maken het vlootoperatoren eenvoudiger om hun voertuigen op te volgen. Bovendien biedt de update uitgebreidere ECO-mogelijkheden, betere rapportering en verbeterde mobiele add-ons voor activiteiten buiten de cabine, met meer operationele efficiëntie als resultaat.  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo