TomTom lanceert nieuwe TomTom Bridge hub

TomTom stelt de nieuwe TomTom BRIDGE Hub voor op de Commercial Vehicle Show in Birmingham. Het gaat om een open, volledig te personaliseren apparaat waar applicaties en navigatie samenkomen.

Deze nieuwe hardware is voorzien van een TomTom navigatiesysteem, Lifetime Traffic en real-time kaarten. Hij wordt eenvoudig verbonden met displays of scanners met behulp van een draadloos lokaal netwerk, USB of zelfs HDMI. Klanten kunnen dus met elk type bedrijfsarchitectuur werken om verbonden te blijven met hun voertuigen. Ze werken ook sneller dankzij een 4G/TLE verbinding. De integratie van data van voertuigen gaat via de CAN Bus-interface. De nieuwe TomTom BRIDGE Hub wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2017.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo